VIDEO: Babymetal opustila zpěvačka Yuimetal. Zbyla dvojka vydala nový singl

Vydáno: 27.10.2018 15:35 - Mates Krč

Hned dvě novinky se přivalily na fandy japonských roztomilých Babymetal. Venku je nová skladba, už se na ní ale nepodílela Yuimetal, která se rozhodla seskupení opustit.
Odpověď, proč Yuimetal letos chyběla na pódiu, je konečně venku. Informovali o tom Babymetal a následně i samotná zpěvačka, která by v budoucnu ráda rozjela sólový projekt. "Yuimetal se po loňských zdravotních problémech těšila, až se konečně vrátí na pódium. Na její návrat se připravovala Su-metal, Moametal a stejně tak i zbytek týmu Babymetal. Nicméně, Yuimetal se nakonec rozhodla, že na Babymetal World Tour 2018 v Japonsku nevystoupí a že už nebude součástí skupiny. Děkujeme jí za všechno a do budoucna přejeme jen to nejlepší," napsaly Babymetal.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: "Je mi opravdu líto, že jsem způsobila tolik nepříjemností, když jsem byla nepřítomná. Mrzí mě to pořád a pořád, přesto jsem se ale rozhodla Babymetal opustit. Je mi líto, že zklamu tolik fanoušků, stejně tak zbylé členky. Měla jsem silnou touhu vrátit se na jeviště, ale můj fyzický stav není v nejlepší formě. Navíc si chci jít za svým snem, kterým je vystupovat sólově jako Mizuno Yui. Z těchto důvodů končím. Jsem vděčná za to, že jsem mohla být součástí Babymetal. Vždycky jsem cítila, že jsem požehnaná. Koncerty byly úžasné a nikdy na ně nezapomenu. Udělám vše pro to, abych se jednou vrátila jako Mizuno Yui. Děkuji za těch krásných 8 let," vyjádřila se dnes již bývalá zpěvačka Babymetal Yuimetal.

Aby to nebylo jen o negativních zprávách, venku je singl "Starlight", tak ho čekněte!


Babymetal - Starlight (Official)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení