VIDEO: Mladá krev z Prahy Brando's Eyes se v novém klipu noří do temných zákoutí mysli

Vydáno: 12.10.2018 10:40 - Dominik Šidlo

Pamatujete si velmi nadějnou post-hardcorovou bandu Brando's Eyes, která si díky soutěži "S Fakkerem na Fajtfest" zahrála na kopci ve Velmezu? Tak tihle týpci nepřestávají dokazovat, že míří na špičku.
Už úvodními singly "Wraiths" a "Take Me Away", což byly vůbec první počiny Brando's Eyes, dala kapela najevo, že nejsou žádná ořezávátka a že si hodlají najít místo na corové scéně. Následoval song s premiérovým klipem "Edge of The World". Teď je tu "Bleak City", který se od předchozích věcí trochu liší. Zastupuje mezi songy temnější stránku, která se umí zarýt hluboko do mozku. Borci trochu ubrali na screamu a hlavní slovo dostávají čisté vokály.

Videoklip působí velmi ponuře a totéž symbolicky naznačuje i Praha, jíž pánové procházejí. Záběry z různých lokalit města byly upraveny technikou "blending mode", což se projevuje jako prolínání obrazů na základě kontrastu.

Stejně jako u prvního klipu se o produkci postaral Kryštof Vondráček a HEFR VIDEOPRODUCTION. Nahrávání ale Brando's Eyes uskutečnili v zahraničí, konkrétně s Matějem Turcerem v bratislavském PULP studiu.

Co na nadějnou pražskou sebranku říkáte? Za nás velký palec nahoru!


Brando's Eyes - Bleak City

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení