Bad Wolves shánějí peníze, rozhodli se natočit dokument

Vydáno: 03.10.2018 09:57 - Kamila Ungerová

Bad Wolves zarputile usilují o zdokumentování počátků svého kapelního vzestupu. Uplynulý půlrok byl dle jejich slov bláznivý, plný neuvěřitelných zážitků, a proto nadešel ten nejvyšší čas k natočení dokumentárního snímku.

Pokud se jim prostřednictvím crowdfundingové kampaně na Idiegogo podaří nashromáždit dostatečný finanční obnos, zaznamenali by kapelní dění během turné a fanoušky by pochopitelně nechali nahlédnout do zákulisí, do náročného koloběhu, který na ně během každé sňůry čeká. Zamýšlený název dokumentu příznačně zní Breaking the Band.

Bad Wolves by pochopitelně nebyli zdaleka první formací, která natáčení dokumentu zvažuje. Ale dle promo videa "Indiegogo Capmaign", v němž svůj záměr v hrubých obrysech představují, se zdá, že se dokáží trochu odlišit. Nejslavnější kapely jako Iron Maiden nebo Metallica totiž své snímky nepořizovaly v dobách, kdy se v hudebním průmyslu šplhaly na pomyslné osmitisícovky. Už je dávno nějaký ten pátek obývaly. A právě parta kolem Tommyho Vexty chce zaznamenat úsilí a nepopsatelné emoce, které takové šplhání na vrcholky obnáší. 

Vlčí smečka Bad Wolves se v Praze poprvé představí už zanedlouho. V pražské Malé sportovní hale předskočí 19. října Three Days Grace. Vstupenky za 890 Kč seženete v síti GoOut. 


Bad Wolves - Indiegogo Campaign (Official Video)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení