Herečka Anna z klipu Fall From Everest: Za odměnu jsem dostávala masáž nohou

Vydáno: 02.10.2018 16:50 - Petr Adámek

Před pár dny měl na webu Fakkera premiéru klip Fall From Everest "Set Sail". Hlavní roli lehce šílené divoženky pobíhající lesem mezi skalami ztvárnila Anna Břenková. "Bylo to jedno z náročnějších natáčení," přiznává.
"Natáčelo se v březnu a byla ještě hrozná zima a sníh. Už v první scéně jsem stála po kolena v ledové vodě a za mnou byl nádherně zamrzlý vodopád. Za odměnu jsem ale dostávala masáž nohou. Dál jsem hodně padala do sněhu a různě se máčela ve vodě, takže jsem se na konci natáčení jako zamrzlý vodopád cítila spíš já," vzpomíná na úskalí natáčení v zimní přírodě Anna.

"Set Sail" není první hudebním videem v hereččině životopise. Ukázala se např. v upírském klipu ke coveru songu "Až ti řeknu" od Hentai Corporation, "Co ty jsi zač?" od Tvrdý/Havelka, "Time Runs Backwards" od ska-hardcorové kapely JET8 nebo Rituál/Oheň od electro-rapové formace Matka. "V klipu Set Sail jsem ale poprvé hrála sama. Vybavuji si, že jsem chtěla ve scéně, kde křičím, doopravdy křičet, což možná vylekalo lidi, kteří občas procházeli okolo. Stejně jako můj zjev," dodává s úsměvem.

"Anička podle mě výborně vystihla tíseň, ve který song vznikl, výrazově se jí povedl ten struggle, ale zároveň na konci po očistě vypadá civilně," vykládá kytarista Jirka. A kde že videoklip natáčel? Fall From Everest tajemně mlčí. "Vypadá to jako léto na Islandu, co? Ať zkusí lidi sami uhádnout, odkud ty záběry pochází..." uzavírá frontman kapely Jidáš.



Fall From Everest - Set Sail (Official Music Video)


Fall From Everest tour 2018

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení