PREMIÉRA: Fall From Everest se novým klipem dostávají z citového bordelu

Vydáno: 30.09.2018 16:50 - Petr Adámek

Domácí banda Fall From Everest strávila poslední měsíce skládáním nových věcí, s nimiž se chce posunout na neprošlapanou půdu. Jednou takovou věcí je singl "Set Sail". Na klip, který se natáčel uprostřed zimy na utajeném místě v panenské přírodě, se můžete podívat v exkluzivní premiéře na Fakkerovi.
"Text singlu Set Sail je zachycením pocitu, když tě někdo hodně blízkej nečekaně opustí, zničehonic odejde a nechá tě tu zničenýho a vysátýho. Máš pocit křivdy. Symbolika moře je tu proto, že ta masa vody představuje nepřekonatelnou překážku mezi tebou a tím druhým. Můžeš tak akorát stát strnule na břehu, sledovat, jak odplouvá a ve chvíli, kdy zmizí za horizontem, zbyde ti jen pohled na nekonečný šumící vlny, který tam byly dávno před tebou a budou i dál. Ta pouť postavy v klipu může symbolizovat tvojí cestu ven z tohohle citovýho bordelu..." vysvětluje kapela.

Videoklip, v němž si hlavní roli střihla herečka Anna Břenková, má na svědomí Radim Kaller, mimo jiné bubeník kapely The Fall Of Ghostface.

Během října čeká Fall From Everest jejich druhá tour. Spojili se s budapešťskou kapelou Down For Whatever a dali dohromady česko-maďarskou klubovou šňůru, během které song "Set Sail" dost pravděpodobně zazní. V dlouhodobějším plánu je nahrávání debutový desky, materiál je v procesu tvorby. "Ty nový věci jsou fakt nesmysl a strašně je miluju! Nemůžu se dočkat, až nás s tim všichni vyfuckujou," směje se frontman kapely Jidáš.

Co na nové video Fal From Everest říkáte? Dejte nám vědět do komentářů?


Fall From Everest - Set Sail



Fall From Everest tour 2018

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení