Moose Blood jako support Good Charlotte do Prahy nepřijedou. Kapelu zařízli fanoušci

Vydáno: 25.09.2018 10:10 - Kristýna Doležalová

Věrní fanoušci zajásali, když američtí Good Charlotte na jaře zveřejnili termíny evropské tour včetně koncertu 11. února 2019 v Praze. Jako support nově ohlásili Moose Blood a Boston Manor. Jenže věci se daly nečekaně do pohybu.
Moose Blood si minulý rok prožili svoje. Vykopnutí bubeníka Glenna Harveyho kvůli obvinění ze sexuálního násilí byl jenom začátek. Později ruka spravedlnosti namířila i na zpěváka Eddyho Brewertona, který však s podporou zbytku kapely jakékoliv obvinění dodnes odmítá. A aby toho nebylo málo, američtí Citizen následkem toho raději odstoupili od společné tour, než aby šli po chuti svých fanoušků. Ti nesouhlasili s tím, že by jejich drazí Citizen měli hrát po boku kapely jako jsou Moose Blood. A síla fandů (nebo "fandů"?) se ukázala i teď.

Na hříchy se totiž nikdy nezapomíná, a tak i více než po roce od začátku průšvihu kapela pyká. Když Good Charlotte ohlásili svůj support na evropské turné, mnohé zaujali nepříliš známí, ale talentovaní Boston Manor. Pozornosti ale neunikli ani Moose Blood, ačkoliv by si to možná přáli. Fanoušci Good Charlotte totiž začali okamžitě po oznámení supportu dávat najevo značný nesouhlas, který vygradoval tak, že se kapela rozhodla Moose Blood z tour vyškrtnout.

Jak se kauza vyvine a jestli Moose Blood vrátí úder, ukáže jenom čas. Vše budeme bedlivě sledovat. Recenzi nové desky Bostnon Manor najdete v říjnovém Fakkerovi, který vychází 2. října.

S Good Charlotte jsme vloni pořídili superzábavnej rozhovor. Najdeš ho v čísle 8/2017, které si můžeš jednoduše pořídit u nás v eshopu.

Good Charlotte F!



Moose Blood - Can We Stay Like This (Official Music Video)



Boston Manor "Bad Machine''



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení