Skindred v zimě nakazí Prahu svým reggae metalem

Vydáno: 13.10.2018 10:05 - Petr Adámek

Jejich set na letošním Aerodromu patřil k těm vůbec nejzábavnějším z celého festivalu. Spoustu srandy a taktéž svůj osobitý reggae metal předvedou zanedlouho znovu v pražském Lucerna Music Baru. Kroužkujte si v kalendáři 10. února 2019.
Britští Skindred pocházejí z Newportu, vznikli roku 1998 okolo zpěváka Benjiho Webbea a hrají ragga-punk-metal. Jejich živá vystoupení jsou již pověstná. Získali nejvyšší ocenění od prestižních časopisů Kerrang! a Metal Hammer.

Letos Skindred vydali album Bing Tings. "Jste na pořádném omylu, jestli si myslíte, že tohle je JEN další nové album Skindred," dodává bubeník Arya Goggin. "Nejsme jen dobrá živá kapela," říká basák Daniel Pugsley. "Jsme kurevsky boží kapela a tečka. Naše nová deska to světu pořádně ukáže."

V Česku Skindred koncertovali už mnohokrát, například na Rock for People 2010 nebo na Mighty Sounds 2013. Při poslední zastávce jsme si v zákulisí proklepli zpěváka Benjiho na téma jeho deseti nejzásadnějších desek.

Vstupenky jsou k dispozici od 440 Kč na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatků) a v běžných předprodejních sítí.

Při poslední zastávce na Aerodromu jsme si v zákulisí proklepli zpěváka Benjiho na téma jeho deseti nejzásadnějších desek. Rozhovor najdete v aktuálním, říjnovém Fakkerovi. Mrkněte na nejbližší prodejní místo podle svého města nebo PSČ, případně si časák objednejte přes náš eshop.

Skindred F!

SKINDRED - That's My Jam (Official Video) | Napalm Records



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení