Bubeník Stone Sour Roy Mayorga chystá experimentální sólové album

Vydáno: 29.09.2018 10:40 - Dominik Šidlo

Stone Sour si většina fanoušků pamatuje hlavně díky Coreymu Taylorovi. Co ale bubeník Roy Mayorga? Ten si na svém písečku pěstuje sólový projekt.
V rozhovoru pro Talking Metal Roy potvrdil, že na rok 2019 plánuje vydání něčeho, co by se v metalovém světě asi nechytlo: "Moc lidí neví, co dělám mimo hraní na bicí ve Stone Sour. Skládám hudbu pro různé filmy a reklamy," prozrazuje Roy. "Používám hardwarové syntetizátory, které se objeví i na mojí nové desce. Vlastně tam budou jen bicí a právě synťáky."

Co si pod tímto ale představit? Chystá se Mayorga navázat na moderní vlnu remixů a muziky, která od sebe jde rozeznat ještě miň než jedna post-hardcorová kapela od druhé? "Ve skutečnosti bych chtěl vytvořit 16 minut něčeho, co by připomínalo old-school sedmdesátých let. Třeba jako Tangerine Dream."

Pokud jde o Stone Sour, kapela je momentálně v procesu tvoření desky. Tato fáze by měla skončit začátkem roku 2019, kdy se členové budou věnovat vlastním projektům, přičemž mimo Royovu sólovku je hlavním středem pozornosti očekávaná deska Slipknot pod taktovkou Coreyho Taylora. Na obojí se nám už klepou ruce!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení