Ozzy po roce a půl promluvil o rozlučkovém tour Black Sabbath. Prý ho vůbec nebavilo

Vydáno: 25.09.2018 08:45 - Dominik Šidlo

Aby se nějaká kapela rozhodla dát znovu do kupy, musí mít její členové mezi sebou všechno vyjasněné, obzvlášť když se jedná o kapelu rozměrů Black Sabbath. Jak se ale zdá, mistr Ozzy Osbourne si farewell tour příliš neužil.
"Nebavilo mě to. Strávil jsem v Black Sabbath devět nebo deset let, ale mimo kapelu jsem byl okolo třiceti let. S nimi jsem jen zpěvák. Když jsem sám, dělám si, co sám chci. Cítil jsem od nich špatnou energii kvůli tomu, kým jsem," prohlásil nedávno princ temnoty pro Philadelphia Inquirer. Byl snad reunion jenom splněním povinnosti nebo si chtěl Ozzy pouze přivydělat?

Toto tvrzení napovídá, že rozlučkové tour Black Sabbath bylo opravdu posledním. Leda by se za čas všichni sešli dole a za mikrofon se postavil Ronnie James Dio. U Ozzyho už to, zdá se, nehrozí.

(Ne)skutečný Ozzy Osbourne aneb story, kterou neznáte. Jak to bylo s veganským festivalem, který Ozzy založil? A proč dnes musí makat jak šroub v supermarketu? Čtěte ve Fakkerovi 12/2017, kterého si můžete sehnat přes náš eshop.


Ozzy Osbourne F!



Black Sabbath, Paranoid, LAST SONG ever, FINAL SHOW, 04-02-17, Birmingham

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení