Tim Lambesis z As I Lay Dying pracuje na magisterském titulu v oboru sociálních prací

Vydáno: 20.09.2018 12:10 - Dominik Šidlo

Ve světě metalu momentálně není kontroverznější story než příběh okolo As I Lay Dying a jejich frontmana Tima Lambesise. Jak se ale zdá, zpěvák šel do sebe a snaží se zlepšit si karmu.
Poté, co byl Tim obviněn a zadržen kvůli údajnému objednání vraždy své ženy a následně po třech letech propuštěn, začíná nový život. Znovu se spojil se svou donedávna bývalou partou a singl "My Own Grave" válcuje posluchače. A vypadá to, že se v kriminále opravdu zamyslel sám nad sebou, chce se totiž stát certifikovaným poradcem v léčení závislostí a dokonce jakožto budoucí sociální pracovník maká na magisterském titulu.

Tim sám si v minulosti prošel závislostí na steroidech a právě kvůli ní, jak sám tvrdí, se stal ten extrémní průser s jeho ženou a najatým vrahem. "Hodně lidí se mě ptá, co jsem v posledních pěti letech dělal. Studium je jednou z mnoha věcí. Chodil jsem na co nejvíc hodin to jenom šlo," prozrazuje frontman.

No, tenhle oříšek začíná být čím dál tvrdší. "My Own Grave" je naprostá pecka, Lambesisovo prozření je obdivuhodné, ale touha po vraždě manželky se jen tak zapomenout nedá. Jste schopni Timovi odpustit, nebo jste nad ním zlomili hůl?

A mimochdem, 10. prosince se jedna z nejdůležitějších metalcorových kapel historie ukáže naživo v Praze, konkrétně v pražském MeetFactory. Show už je ovšem sold out.


O celé kauze kolem Tima Lambesise psal Fakker v červencovém čísle, časák si můžete objednat přes náš eshop.


As I Lay Dying F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení