Když Slash hlásí: TOP 7 frků kytarového mága

Vydáno: 09.09.2018 09:45 - Petr Adámek

Slash je frajer, to ví každej, kdo někdy aspoň na obrázku viděl kytaru. Pro nás je ale Slash kurevsky krásně kouzlící kudrnatej kytarovej král! A tenhle král umí navíc luxusně hlásit.
1) Skvělý vedlejší účinek kožených kalhot spočívá v tom, že když si do nich nachčiješ, vypadá to líp, než když to uděláš do džínsů.

2) Heroin je zkurveně skvělá droga. Ale i tak je to zlo.

3) Vždycky jsem všechno dělal po svém. Hraju na kytaru po svém, dostal jsem se na hranu po svém, vystřízlivěl jsem po svém. A pořád jsem zde. Jestli si to zasloužím, už je jiná otázka.

4) Riziko není slovo z mojí slovní zásoby. Je to moje samotná existence.

5) Kytary jsou jako ženy. Nikdy je úplně nezmákneš.

6) Nemůžeš čekat, než ti osud dá, co si myslíš, že si zasloužíš. Musíš si to vydřít, i když si myslíš, že jsi tomu dal všechno.

7) Neměl jsem touhu být muzikantem, ale jednou jsem na dvě vteřiny zvednul kytaru a od té doyb jsem ji nepustil.


Slash se u nás naživo ukáže 9. února 2019 v pražské O2 areně. Buďte u toho! Lísty seženete od 19. září v síti Ticketportal.

 
Slash okupuje titulku aktuálního, zářijového Fakkera. Uvnitř najdete velký pětistránkový rozhovor a plakát. Časák seženete v kamenných obchodech (nejbližší shop podle svého města nebo PSČ si můžete najít tady) anebo si ho jednoduše objednejte přes náš eshop.


Slash titulka

Slash F!
Slash F!
Slash F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení