AUDIO: Ghost vyhání mor diskotékou

Vydáno: 27.08.2018 14:20 - Lucie Mařanová

Přišlo vám poslední album Ghost Prequelle vyměklé a moc taneční? V tom případě nemusíte číst dál, protože Cardinal Copia se rozhodl chytlavou hitovku "Dance Macabre" přeměnit v regulérní diskárnu.
Píseň zremixoval synthwave umělec Carpenter Brut, který není pro Ghost nijak neznámý. Duchovní otec kapely Tobias Forge je jeho velkým fandou a v roce 2016 Bruta pozval, aby jim dělal předskokana. Když tedy Tobias hledal někoho, komu by remix svěřil, byl Carpenter jasná volba číslo 1.

"Jsem jejich fanouškem už od založení kapely. V dubnu mi od Tobiase přišel mail s nabídkou a to je něco, co se jednoduše neodmítá. Lidé ode mě čekali, že z písně udělám spíš temný synthwave, ale já chtěl vyzdvihnout funky a disco tóny, které do ní Tobias ukryl," vysvětluje Carpenter.

Jako zpestření ghostí tvorby a hlavně marketingový tah před podzimním tour po USA je remix dokonalý. Doufejme jen, že se tímto úplně popovým a tanečním stylem nakonec nevydá sama kapela, protože to by byla věčná škoda.

Ghost jsme měli na titulce v červencovém čísle Fakkera. Najdete tu pětistránkový rozhovor se samotným Cardinalem Copiou a plakát kapely. Časák seženete přes náš eshop.


Ghost F! titulka

Ghost F! článek



Ghost - Dance Macabre (Carpenter Brut Remix)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení