Venues: Po krásný ženský na pódiu budou chlapi vždycky čumět

Vydáno: 02.08.2018 12:50 - Dominik Šidlo

Odhodlaní a šikovní mladíci Venues mají venku svou první plnohodnotnou desku Aspire. Před jejím vydání jsme měli možnost mluvit s frontwoman Nyves a jejím kumpánem Robinem. Co nám řekli o vztahu mezi sebou?
Nyves, dokázala by sis představit stát na stagei a mít vedle sebe svého přítele?
Nyves: To bych asi nemohla. Robin je můj partner v jiném slova smyslu, prožíváme okamžik společně, cítíme tu energii, která námi prochází, ale nic víc mezi námi není. Myslím, že zpívat se svým přítelem ve skupině by nakonec celou kapelu zruinovalo.

Nežárlí třeba tvůj kluk na to, že jsi v kapele s pěti klukama? Obzvlášť pak na tour...
Nyves: On moc dobře ví, že Venues jsou pro mě a pro nás pro všechny jako rodina.
Robin: Jsme jako bratři a sestra, naši životní partneři to vědí. Je jasný, že po krásný ženský na pódiu a navíc v crop topu budou chlapi vždycky čumět, ale to k vystupování prostě patří.

No a co právě na tour? Jak vychází jedna ženská s pěti samci?
Robin: No, když jsme na cestách, stávají se z nás většinou ti špinaví a neohrabaní lidé. (smích) To s sebou každá tour přinese, ne vždycky je takové pohodlí, aby se člověk udržoval v absolutní čistotě, že. A pak přijde alkohol a jde to samo.
Nyves: Tento životní styl nepovažuji za svůj, ale akceptuji ho (smích). Co se alkoholu týče, tři z nás jsou klidné hlavy a tři pro změnu divoké. A pokaždé vytváří program někdo jiný.



Další perličky z rozhovoru, plakát a představení Venues a jejich nové desky Aspire naleznete v rubrice Mladí a neklidní v srpnovém Fakkerovi. Sehnat ho můžete v kamenném krámě (seznam prodejních míst podle města nebo PSČ tady) anebo v našem eshopu.


Venues F!

VENUES - Nothing Less (OFFICIAL VIDEO)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení