Nové desky Rammstein se dočkáme ještě letos!

Vydáno: 22.06.2018 12:40 - Lucie Mařanová

Ano, přesně tak, roky čekání jsou konečně u konce! Dejte průchod své vnitřní perverznosti a připravte se na Rammstein.
Všechno začalo nevinným oznámením novoročních show v Mexiku, které pro nás z hlediska velké vzdálenosti vlastně není vůbec zajímavé, jenže... o chvíli později se od managementu zaznělo, že mexičtí fanoušci budou nejspíše první, kteří uslyší novou nahrávku naživo. Rammstein jsou momentálně v poslední fázi produkce, takže zbývá doladit jen několik málo detailů. Nová desky může být hotová každým momentem, třeba právě teď! Label zároveň potvrdil, že nahrávka vyjde ještě před koncem roku 2018. Aspoň bude mít Ježíšek, co nosit pod stromeček!

Nikdo ale neví, co bude dál. Kytarista Richard Kruspe už dříve naznačoval, že nahrávání s Rammstein není vůbec příjemná záležitost a že tohle bude nejspíš poslední počin buď jeho anebo celé kapely. Při posledním nahrávání se málem rozpadli, až takhle tísnivá atmosféra může ve studiu panovat. Teď prý jen zkusili napsat pár songů a nakonec jich měli rozpracovaných 28! S blížícím se vydáním alba se ale Kruspe vyjádřil méně definitivně a více opatrně: "Víte, já si vždycky myslím, že to je naše poslední deska. Dokonce už jsem si to myslel o té první. Uvidíme, co život přinese."

Rammstein jsme měli naposledy na titulce v loňském únorovém čísle. K tomu pětistránkový článek "Zrcadlo perverzní společnosti" a plakát kapely. Časák můžete sehnat jednoduše přes náš eshop.

Rammstein F!



Rammstein - Ramm4 (Live at Hellfest 2016)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení