AUDIO: Album Sunset Trail je venku. Dejte si další nový track

Vydáno: 16.05.2018 13:15 - Dominik Šidlo

Novinka Reflections od olomouckých Sunset Trail je venku. Pokud jste dosud neměli jasno, jestli poslechnout nebo neposlechnout, další zveřejněný track "Walk Alone" vás jistojistě přesvědčí.
Po emotivním a překvapujícím singlu "Never Apart" je novinka něčím, co bychom od Sunsetů asi očekávali - syntetický metalcore, který určuje zvuk i celého alba Reflections. Zároveň jsou do něj zakomponovány i rapové prvky, čemuž kapela holduje nejen v tomto songu.

My v redakci už jsme novou placku slyšeli a vy si ji můžete prohnat ušima taky. Od 16. května je album dostupné na iTunes, Google Play, Spotify, Apple Music a dalších streamovacích službách. Předplatitelé Fakkera pak od nás dostanou album jako dárek zadáčo. Akce platí i pro nové předplatitele, kteří si v termínu 16.5. - 16.6. zařídí půlroční nebo roční předplatné. Objednávat můžete tady.

Doražte na jeden nebo všechny ze křtů, které kapela chystá. První proběhne 19. května ve Velkém Meziříči na akci Fajtfest Rumela, druhý 29. května v pražském Crossu a třetí, hlavní, se uskuteční 1. června v jejich domácí Olomouci.


Sunset Trail - Walk Alone



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení