Jinjer s božskou Tatianou zahřmí v létě v brněnské Melodce

Vydáno: 04.05.2018 10:05 - Petr Adámek

Ukrajina momentálně nemá lepší female-fronted kapelu než Jinjer. Půl roku od jejich zastávky ve Foru Karlín, kde předskakovali Arch Enemy, to u nás potvrdí znovu - 2. července v Brně na Melodce.
Jak to na koncertě Jinjer vypadalo posledně? Fakker psal v únorovém čísle: "Tatiana dala na obdiv zejména svou nadpozemskou muzikálnost a rytmičnost. Progresivní prvky, na nichž je tvorba Jinjer postavena, si tyto schopnosti přímo žádají. A namísto ostrých loktů, které dříve podtrhovala ležérním oblečením - šátkem, kšiltovkou, volnými kraťasy, podkolenkami a keckami - tentokrát vsadila na ženskou svůdnost a živočišnost. Oblékla si černobílou hadí kombinézu, kozačky a povětšinu setlistu stála k publiku bokem. Pro dominující pánskou část osazenstva smrtící kombinace."

Jinjer momentálně dokončují turné po severní Americe, před sebou mají gig na Filipínách a pak už se opět vrátí do Evropy. Jisté je to, že 2. července bude na Melodce hodně horko...

Rozhovor s frontwoman Jinjer Tatianou, v němž prozradila 10 alb, která ovlivnila její život i kariéru, najdete v květnovém Fakkerovi. Právě v prodeji. Časák seženete i přes náš eshop.

Jinjer F!



JINJER - Just Another (Official Video) | Napalm Records




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení