AUDIO: Five Finger Death Punch vypouštějí řízný otvírák z očekávané desky

Vydáno: 08.04.2018 20:40 - Kamila Ungerová

Ostré kytarové riffy a nasraný Ivan Moody. Tak zní otvírák z připravované desky And Justice For None, kterou tahle zběsilá sebranka vydá 18. května.
Táhnoucí se oplétačky s labelem Prospect Park, kvůli němuž museli Five Finger Death Punch nejprve vydat set nejlepších hitů A Decade of Destruction (2017) a pak teprve naplánovat release And Justice For None, konečně vzaly za své. Sedmou studiovou desku, o jejímž dokončení na sociálních sítítch už zkraje ledna 2017 informoval kytarista Jason Hook, sice ještě kvůli nemožnosti rozvázat smlouvu vypustí pod křídly zmiňované nahrávací společnosti, poté se ale z jejích spárů definitivně vymaní.

Album And Justice For None vyjde 18. května a fanoušci na něm naleznou i vloni vydaný cover The Offspring "Gone Away". Další ochutnávku vyhlížejte v druhé polovině dubna a pak ještě zkraje května. Jo, Five Finger Death Punch vědí, jak své přívržence namlsat. 


Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdeš v listopadovém Fakkerovi. Seženeš v našem novém eshopu.



Fakker 11_2017


Five Finger Death Punch - Fake



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení