Soutěž mladých kapel Spark Fresh Blood zná své vítěze

Vydáno: 05.04.2018 11:05 - Dominik Šidlo

Finále multižánrové (v rámci metalu, samozřejmě) soutěže Spark Fresh Blood se letos uskutečnilo v Českých Budějovicích. Těsný souboj na ostří nože poznal hned dva právoplatné vítěze.
Poté, co se seznam soutěžících snížil na finálních šest, bylo jasné, že boj o prvenství bude hodně napínavý. Proti sobě nastoupily skupiny Dying Passion, Embrace The Darkness, Horrbile Creatures, Pawnshop, Born This Way a Meresiew. Jednoho vítěze měla za úkol vybrat porota a druhého sami diváci.

Po vyrovnaných výkonech, počítání hlasů a těžké poradě poroty nakonec zůstaly jediná dvě jména. Sami diváci ocenili jako nejlepší kapelu večera Horrible Creatures, zatímco porotci usoudili, že vyhrát si zaslouží Embrace The Darkness. Výhercům srdečně gratulujeme!

Celý večer zakončilo slosování tomboly a vystoupení kapel Forrest Jump a Traktor. O zábavu i o povinnosti bylo postaráno a za Fakker i Spark musíme říct, že celá akce měla smysl, neboť se znovu odnikud vyjařila jména, která si na hudební scéně zaslouží náležité místo.


HORRIBLE CREATURES - Black God (OFFICIAL LIVE MUSIC VIDEO)


Embrace The Darkness - Temptation's Nest (Live Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení