VIDEO: Marilyn Manson nachystal další psycho-perverzní lahůdku

Vydáno: 23.03.2018 10:15 - Dominik Šidlo

Aktuální desce sexistického maniaka Heaven Upside Down se ve studiové formě dostalo velmi pozitivního ohlasu. Pecka "Tattooed In Reverse" byla nyní poctěna zbrusu novým klipem.
Video začína vcelku symbolicky: "WARNING! Parental advisory". Ano skutečně v klipu najdeme Mansonovi hodně blízké prvky, jako je sprostá mluva, projevy sexuálního chování a spoustu dalších věcí, které jsou určeny "dospělým". Spousty psycho záběrů doplněné o sexy pohledy samotného Mansona vytvářejí další z té série klipů, na který se budete chtít dívat jen v určité náladě. Video najdete na konci článku.

Živě nás sice God of Fuck zklamal, ale určitě se mu nedá upřít jeho talent na vytváření kontroverzních videoklipů. V dnešní době je sice těžké moderní společnost šokovat, Manson se o to ale svými videoklipy stále pokouší. Uspěl?


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše jste mohli najít v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. Pokud vám číslo uteklo, můžete si ho objednat v našem novém eshopu.


Marilyn Manson F!



Marilyn Manson - Tattooed In Reverse

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení