VIDEO: Třetí single Blessthefall je venku a trhá hlavu

Vydáno: 24.03.2018 15:50 - Dominik Šidlo

Po singlech "Melodramatic" a "Wishful Sinking" se fanoušci pořád nedočkali odpovědi, jak vlastně bude nové album Hard Feelings znít. Novinka "Cutthroat" má ale jasnou odpověď.
Hudba pro milovníky tvrdého metalcoru nebo softcorová slaďárna? Od každého něco, mysleli si fanoušci. A v podstatě mají pravdu, konkrétně song "Cutthroat" ale dává najevo, že na nic měkkého spoléhat nemáme. Tahle pecka je post-hardcorová šílenost!

Ve videoklipu najdeme nápis BLESSTHEFALL - CUTTHROAT, který občas vystřídá rozbití televize kladivem nebo jiný projev destrukce. A stejný dojem nabývá i z celého songu - ničení, nenávist, zloba.. a to všechno musí ven. Přesně tohle od Blessthefall čekal ten, kdo doufal, že zopakují svůj smrtelný výkon z Hollow Bodies. O kvalitě zbytku alba se můžete přesvědčit už tento pátek 23. března, kdy Hard Feelings vychází.

Nemůžete si v žádném případě nechat ujít ani živou zkušenost, takže 17. června naklusejte do Fóra Karlín a jako předskokana Asking Alexandria si Blessthefall vychutnejte.


Blessthefall - Cutthroat



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení