FOTO: Síla kopáků Miloše Meiera otřásla prachatickým divadlem

Vydáno: 14.03.2018 15:40 - Petr Chán a Dominik Šidlo

Jeden z nejlepších českých bubeníků Miloš Meier se svým projektem Drumming Syndrome znovu brázdí republiku. Mimo jiné zahrál i v Prachaticích, kde nezůstal kámen na kameni.
Miloš Meier se svojí jednočlennou kapelou Drumming Syndrome zahájil letošní jarní Tour, která se skládá z celkem osmnácti zastávek. Už dva dny před vystoupením hlásilo Městské divadlo v Prachaticích, že akce je beznadějně vyprodaná.

Intro z filmu Sherlock Holmes odstartovalo celou show. Z každého žánru si Meier vybral do svého setlistu něco - zazněl nářez od Metalliky, ale i několik měkkých popových věcí. Svou roli odehrála dokonce i elektronika, ale až na těchto pár odboček se jednalo o čistě metalový set.

Zhruba v polovině show si Miloš sednul na barovou židličku a rozpoutal debatu, během které s ním fanoušci diskutovali a kladli mu otázky.. Na závěr večera zazněli mimo zmíněné Metalliky i největší světoví velikáni, jako jsou třeba Aerosmith, Kiss nebo Bon Jovi.

Po koncertě čekala dlouhá fronta fanoušků na podpis svého idola. Kdo by taky neobdivoval bubeníka, který odehraje dvě a půl hodiny s neskutečným elánem a energií. Navíc ještě k tomu bavil fanoušky svými historkami. Kolik máme v Česku bubeníků tohoto stylu? My víme jen o jednom...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení