Ghost se probouzejí?

Vydáno: 05.03.2018 16:20 - Lucie Mařanová

Kolem papeženců Ghost se začínají dít věci. Náznaků je hodně, potvrzených zpráv málo. Takže o co vlastně jde?!
Ghost se probudili koncem února, když všechny své fanoušky vyburcovali změnou profilové a úvodní fotky na svém facebookovém profilu. Jenže zůstali tajemní jako hrad v Karpatech, obě fotky byly jen rudé a nic víc. Červená barva se objevila již dříve v promo videu k živáku Ceremony and Devotion, oblékne snad Papa rudý kardinálský šat?

O pár dní později unikl na internet plakát "Rats! On the Road" s koncertními daty pro USA. Vypadalo to jako pořádné prokecnutí, ale stačilo pár minut a všechny na plakátu zmíněné kluby spustily prodeje lístků. Od maskovaných Švédů jsme zvyklí na leccos, ale tohle zavání amatérismem. Až k večeru se objevilo oficiální vyjádření, že US tour není žádný fake a fans můžou vesele nakupovat a oslavovat návrat svých idolů.

Ale je Papa z plakátu nový Papa? Má kotlety, šviháckou koženou bundu... Jenže! V popisu VIP ticketů je zmíněn jeden velmi důležitý fakt, v rámci balíčku se totiž můžete s kapelou vyfotit, není tam ovšem zmíněn žádný Papa IV, na kterého tak netrpělivě všichni čekáme, ale Papa Nil, s největší pravděpodobností ten zadýchaný stařeček s kyslíkovou maskou, známý též jako Papa Zero. Zároveň je garantována fotka se záhadným chráněncem, mohl by snad tohle být konečně ten vyvolený?

Rudá facebooková barva se změnila na černo/šedou a nakonec se na profilovou fotku vrátilo klasické ghostí logo. Žádné nové informace už kapela do světa nevypustila. V lepším případě se budeme novinky dozvídat každý den, v tom horším budeme muset počkat na první koncert US tour, tedy na 5. května. V každém případě to chce spoustu trpělivosti a pevné nervy!


Ghost poster 2018

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení