VIDEO: Satisfvcktion spojí na turné síly s Loco Loco. Venku je i společný song

Vydáno: 09.03.2018 16:45 - Dominik Šidlo

Po dlouhých letech se na tour vydávají frajeři Satisfvcktion. Ke svému boku si přizvali rap-metalové týpky Loco Loco a jako symbol celé události funguje společná píseň "Sám sebou".
Českobudějovičtí Satisfvcktion se spojili s Loco Loco a vyrážejí na společné turné SAMI SEBOU TOUR 2018. Fanoušci se mohou od března do května těšit na koncerty po celé České republice i na Slovensku.

Je možné mluvit o něčem opravdu unikátním, protože Satisfvcktion netourovali už řadu let. Jejich pódiová prezentace ovšem neztratila nic na své energičnosti a kvalitě, která v českých luzích a hájích nemá příliš konkurence. Základním pilířem je melodický a emocemi nabitý vokál frontmana Broni Míky. "Uvědomili jsme si, že máme pořád co nabídnout a hlavně jsme pořád neztratili chuť jít do toho naplno," říká k rozhodnutí absolvovat turné bubeník Radim Pígl.

Loco Loco je kapelou neméně energickou. Fanoušci ji znají i díky konekci s mnoha dalšími umělci. Nejvýraznějším spojením je společná skladba a předělávka "Who's The King" alias "Kdo je víc" s kapelou Dog Eat Dog nebo skvělá skladba "Fakoff na koff" se Status Praesents. Dále kapele hostovali i Dr. Kary, Mário Bihári, Žántí z Matahari a poslední počin - skladba "Monstra" s kapelou Dymytry - je stále čerstvý a vznikl při společném turné v minulém roce.
Tento rok mají Loco Loco v plánu vydat svoji třetí desku, takže se na koncertech můžete těšit i na nové pecky.

Turné startuje 9. března 2018 v severočeském Mostě a navíc k němu vzniká společný song obou kapel i s videoklipem.

Zastávky SAMI SEBOU TOUR 2018

09/03 Most
23/03 České Budějovice
24/03 Prachatice
04/04 Praha
20/04 Stochov
27/04 Šumperk
28/04 Brno
04/05 Hradec Králové
11/05 Bratislava
12/05 tba
19/05 Kadaň

Loco Loco & Satisfvcktion - Sám sebou

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení