VIDEO: Alazka nechávají vzlétnout fénixe podruhé. Tentokrát akusticky

Vydáno: 08.03.2018 17:40 - Mates Krč

Německá corová partička Alazka, dříve vystupující pod názvem Burning Down Alaska, vloni zahřměla s debutovým albem Phoenix. Expanze pokračuje, sestava zabrousila i do poněkud uvolněnějších vod.
Alazka totiž nově představují svou druhou verzi eponymní skladby "Phoenix", kterou pojmenovali jemně odlišně "Phoenix II". Žádných tvrdých riffů a sól se tentokrát nedočkáte, kluci si to střihli pěkně akusticky a nechávají vás tak nahlédnout do svých útrob z trochu jiné perspektivy.

"Je vždy velice zábavné, ale taky obrovsky náročné vytvářet alternativní verze svých písní a jsme nadšeni, že se s vámi můžeme konečně o výsledek podělit," vyjádřili se Alazka.


Alazka -Phoenix II (Official Video)


Klikněte na tlačítko Quick Sign Up, které se nachází napravo od loga kasina Super Cat www.supercat-casino.cz . Otevře se nové okno, kde vyplňte formulář, zadejte e-mail a heslo a vyberte měnu. V novém okně vyplňte své osobní údaje: jméno a příjmení, zvolte přihlašovací jméno, označte pohlaví, vyplňte datum narození, zvolte zemi, město, vyplňte PSČ, adresu, přidejte telefonní číslo. Vedle pole E-mail klikněte na tlačítko Potvrdit. Uložte data.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení