S FAKKEREM NA FAJTFEST (14.): Depression Island - Nic než deprese

Vydáno: 02.03.2018 16:30 - Dominik Šidlo a Petr Adámek

Nemáme obrovskou fanouškovskou základnu, která by klikala a posílala nás dál a dál, ale někde se začít musí," říkají metalcoroví Depression Island z Pacova. V prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST se umístili na 14. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Borci sice už dříve v roce 2017 nahráli věc "R.I.P.", ale nové EP2018, jemuž vévodí drtivá pecka "Broken", považují za svůj první plnohodnotný výtvor. Myšlenka všech tří songů je jednoduchá - deprese, smutek a zrada od života samotného. Pro někoho možná klišé, pro zpěváka kapely prý osobní zkušenost...

"Proč bychom měli být na kopci? Napadá mne použití citátu pana Carnegieho... 'Není malých cílů.' FajtFest je značkou kvalitní core hudby, přátelství a zábavy. To je i naše politika. Proto bychom se chtěli o naši hudbu podělit s lidmi pod i na pódiu právě na této akci."

Depression Island (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Depression Island obsadili s rovnými 70 body 14. místo.


Depression Island - Broken




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení