Marmozets, The Kooks i Stick To Your Guns - to jsou nová jména Rock for People

Vydáno: 13.02.2018 12:10 - Redakce

Rock for People oznámil další várku kapel pro svůj čtyřiadvacátý ročník. Nás zdaleka nejvíc těší oznámení jedné z nejžhavějších rockových kapel britské scény posledních let, Marmozets.
Marmozets to měli na Rock for People rozbalit už v loňském roce. Pak ale kapela zrušila celé evropské turné, a tak svým fans letos vše vynahradí. Letos navíc přijedou s novým materiálem - albem album Knowing What You Know Now.

A to není zdaleka vše. Do line-upu dále přibyli oblíbení The Kooks, drsňáci Stick To Your Guns a Stray From The Path a progressmetaloví ONI. K dalším oznámeným jménům patří Basement, Valeras, KillASon, Ho99o9. Už v minulém týdnu organizátoři oznámili, že letos v létě dorazí do Hradce Králové mimo jiné znovuobnovená Gaia Messiah, slovenští divočáci Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa nebo Tři sestry. Mezi již dříve potvrzenými interprety najdeme jména jako The Prodigy, Skillet, Sixto "Sugar man" Rodriguez, Beatsteaks, In This Moment, Sick Puppies nebo Zeal & Ardor.

Kromě nových kapel zároveň Rock for People spustil prodej jednodenních lístků. Aktuální edice celofestivalových pasů je do 31. března 2018 v prodeji za cenu 1750 Kč. Vše k mání na festivalovém webu.

Festival se uskuteční 4.-6. července v tradiční lokalitě na letišti v Hradci Králové.


Marmozets - Run With The Rhythm

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení