Miss May I interview: V kapele máme všichni společné tetování

Vydáno: 02.02.2018 13:35 - Lucie Mařanová a Petr Adámek

Miss May I patří mezi hodně pokérované kapely. Nemají kluci pod kůží i nějaký společný motiv?Zeptali jsme se zpěváka Leviho.
"Celá kapela má dva společné obrázky, pak já a náš basák Ryan máme doplňující se tetování. Většinou si uděláme novou kérku, když hrajeme v exotické zemi a dobře se tam bavíme. Nechali jsme se všichni potetovat v Austrálii a Japonsku. Chtěli jsme to udělat i v Číně, ale všechny salony tam byly děsivý. Fakt se mi tam nechtělo umřít, takže jsme to radši vynechali," směje se Levi.

Frontman metalcorové tlupy přitom tetování původně nechtěl. "Moje máma kérku měla a v životě se jí moc nedařilo, tak jsem si říkal, že by mi to taky mohlo zkazit život. Ugh, asi jsem moc rychle dospěl, jsem fakt jako stařík v mladém těle. V tom roce jsme ale natočili naše první video pro MTV, já se tak na sebe díval a říkal si: 'Sakra, vypadám úplně trapně, jako idiot, to snad není možný, potřebuju tetování!' Ani ne týden potom jsem si nechal udělat první kérku.

Doražte do sebe narvat dávku breakdownů 5. února do pražského Futura. S Miss May I dorazí ještě Currents, Fit for a King a Void of Visions. Lístky seženete u pořadatele a do sobotní půlnoci navíc můžete dva lupeny vyhrát v soutěži na fakkeřím Facebooku.


Miss May I - Shadows Inside (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení