Line-up Fajtfestu dál roste! Z Německa přijedou mladíci NIOR

Vydáno: 08.02.2018 09:45 - Dominik Šidlo

Desátý ročník festivalu na kopci se rozrůstá o další velmi zajímavé jméno. Svoji metalcorovou show ve Velmezu rozmetá výbušná metalcorová směs NIOR.
Toto jméno vám možná úplně známé není, ale pokud jste během tří loňských zastávek Bad Omens v České republice navštívili jejich show v Brně nebo Ostravě, určitě jste si všimli průbojné čtveřice, která jim dělala předskokany. Osmistrunná kytara a šestistrunná basa.. tohle je tvrdý jak žula.

Kluci mají venku debutovou desku Nightwalker a právě pracují na další. Můžeme se těšit nejen na luxusní pecky, které skvěle zapadnou do fajťácké atmosféry, ale taky na energickou a nabitou show. Těšte se!

Nior


Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky seženete přímo u pořadatele za 900 Kč. Cena platí do konce února, od března se o stovku zvýší. Tak čau na kopci!


S FAKKEREM NA FAJTFEST: Máš kapelu a chceš si zahrát na nejlepší žánrové akci u nás? Časopis Fakker ve spolupráci s pořadateli Fajtfestu vyhlašuje soutěž o tři místa v line-upu. Veškeré info tady.


NIOR - In Dreams



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení