VIDEO: Co to je? Co to je? Co to je? Nový singl Jonathana Davise!

Vydáno: 27.01.2018 13:10 - Mates Krč

Jonathan Davis a jeho démoni jsou zpět! Kdo čekal nějakou šílenost, bude (příjemně) překvapen. Prostě kytary, kytary, kytary! A taky děsivý text, na které jsme od frontmana Korn zvyklí.
Davis se koncem loňského roku rozmluvil, že na sólovém album dodělává poslední detaily a brzy se s námi o něj podělí. "Celé desky se dočkáte příští rok, k některým písním dokonce budou videoklipy. Pojedu na tour, Korn budou mít chvíli pauzu," vyjádřil se legendární zpěvák nu-metalové sebranky Korn.

Po měsící je opravdu první ukázka "What It Is" venku. Piano, housle, orchestr, kytara. To všechno se podařilo Jonathanovi smíchat dohromady a vznikla naprosto dokonalá kombinace, kterou jste po sólovce Alone I Play z roku 2007 mohli jen stěží očekávat. Song si poslechněte na konci článku.

Jonathan Davis v Česku? Yesss! 13. června na letišti v Letňanech po boku hvězdné sestavy Hollywood Vampires a především Ozzyho Osbourna.


Korn titulka

O Jonathanu Davisovi jsme psali na pěti stránkách ve Fakkerovi 12/2016. Jestli časák nemáte, napište nám o něj, rádi pošleme poštou.


JONATHAN DAVIS . What It Is (Official Music Video) EPISODE 12 - TO BE CONTINUED...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení