AUDIO: Of Mice & Men coverují pinkfloydovský hit Money

Vydáno: 16.01.2018 14:55 - Dominik Šidlo a Kamila Ungerová

Nová deska Of Mice & Men, která se jmenuje Defy, vychází už 19. ledna. Jako další ukázku vypouštějí borci cover songu "Money" od Pink Floyd.
Jak to celé vzniklo? "Song 'Money' vznikl díky tomu, že jsme byli před příchodem do studia pečlivě připravení a nepotřebovali tolik času, kolik jsme původně předpokládali. Zůstal nám nějaký prostor k dobru, a tak nám producent Howard Benson navrhl, zda bychom na album přidali nějaký cover. Převzaté skladby si společně hráváme neustále, baví nás...," vysvětluje v rozhovoru pro Fakkera zpěvák Aaron.

"Před začátkem prvního nahrávacího dne jsme poslouchali album Pink Floyd The Dark Side of The Moon a z nějakého důvodu mi basová linka "Money" utkvěla v hlavě, a tak jsem po návrhu producenta Howarda nadhodil, abychom převzali právě tu. Podívali jsme se jeden na druhého a v tom producent řekl: 'Zbožňuju ji, pojďme do toho!'" Kluci se na to vrhli a výsledek nám prezentují v roli upoutávky na příchozí album. Song najdete na konci článku.

Celý rozhovor s Aaronem a bubeníkem Valentinem Arteagem o odchodu Austina i o novém albu Defy najdete v lednovém čísle Fakkera. Najděte si pohodlně nejbližší krám podle svého města nebo PSČ. Kromě toho i recenzi desky a luxusní plakát kapely z Karlínského tunelu.


Of Mice & Men poster

Of Mice & Men - Money
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení