FajtFest zahalí černočerná temnota. Dalším headlinerem jsou King 810

Vydáno: 10.01.2018 12:55 - Petr Adámek

Nikdy nehráli v Česku ani v mnoha okolních státech. Po úporném snažení hlásí FajtFest velké vítězství: na Fajtův kopec v létě zamíří King 810.
Město Flint ve státě Michigan patří mezi místa s vysokou mírou kriminality. Loupeže, rvačky, vraždy, domácí násilí, to vše je tu na denním pořádku. Žít tady vyžaduje kuráž. Právě v tomhle prostředí vyrostli chlapi z King 810. Divíte se, že jsou jejich písně plné agrese a nenávisti?

Tvorba King 810 se pohupuje mezi těžkotonážním nu-metalem, industrialem, hip hopem a jemnými atmosférickými momenty jako pírko. Melodické, chytlavé, přesvědčivé. "Základním parametrem tvorby King 810 je temnota - černější muziku nenahráli v začátcích snad ani Korn. Tohle je hudba, kterou nahrál sám život. Jako byste ji vytáhli z nejčernějšího lidského podvědomí," psal Fakker v recenzi posledního alba La Petite Mort or a Conversation with God.

King 810

"Snažili jsme se o ně už od vydání vynikajícího alba Memoirs of a Murderer, ale většinou nám nikdo ani neodpověděl nebo přišla zpráva, ze členové nemohou vycestovat ze státu Michigan. Domluvit tuto show byl několikaměsíční proces a velké díky patří naši booker manažerce Markétě. Za mě je tohle asi nejcennější úlovek za celou historii FajFestu," dodává hlavní organizátor akce Bob.

Desátý ročník FajtFestu proběhne v termínu 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky za 900 Kč objednávejte přímo u pořadatele. Tak čau na kopci!



KING 810 - Alpha & Omega [OFFICIAL VIDEO]
 

KING 810 - Killem All [OFFICIAL VIDEO]
 

KING 810 - Fat Around The Heart [OFFICIAL VIDEO]
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení