#7 TOP události roku 2017: Je mi dvanáct a hraju na basu v Korn

Vydáno: 07.01.2018 11:05 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíce? A na co nikdy nezapomene Tye Trujillo? Na svůj hvězdný start kariéry rozhodně ne. A my mu to od srdce přejeme. Takže jsme si vlastně odpověděli na obě otázky.
Tye na místě basáka Fieldyho, který z nepředpokládaných důvodů nemohl na tour odjet, se s Korn podíval do Jižní Ameriky. A víte, jak k nahrazení dvanáctiletým klukem došlo? Všechno spáchal jeho otec na letišti při přesouvání kapel a světu to poté zprostředkoval kytarista Munky: "Na letišti na sebe narazili kluci z Metalliky a Jonathan s Fieldym. Robert se poté zeptal, jestli už moji spoluhráči slyšeli hrát jeho syna na basu. Pustil jim několik videí a Jonathan s Fieldym byli v naprostém úžasu, takže když Fieldy zjistil, že na tour nemůže odcestovat, svého syna Tye navrhnul sám. On není obyčejnej kluk. Je syn jednoho z nejslavnějších basáků planety. Geny se prostě nezapřou!". A spolupráce byla na světě.

Korn si svého dočasného spoluhráče pochvalovali i nadále. Společně s nimi cestoval také Robert, který syna podporoval a pravidelně natáčel videa. Kluk se stal také středem zájmu fanoušků, kteří se s ním toužili vyfotit, přitom si prý stále dokázal udržet skromnost a úctu.

Tye Trujillo ale po svém hvězdném záskoku nehodil basu do kouta. Hraje se skupinou The Helmets a údajně plánují vydat vlastní hudbu. Respect!


Korn - Word Up / Coming Undone @Teatro Caupolicán, Santiago, Chile 2017 | by It's P-chaη



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení