#5 TOP události 2017: Divoký rok Marilyna Mansona

Vydáno: 05.01.2018 11:10 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíce? A jaká nejvíce utkvěla Marilynovi? To ví snad jen samotný ďábel. Co se tomuhle bláznovi letos honilo hlavou, je nám opravdu záhadou.
Pokud by se chtěl Marilyn Manson vydávat za mrtvého, ujistili jsme se, že by mu to celý svět sežral. Dokonce i letos se občas odněkud ozvala otázka, zda je pán temnot vlastně vůbec naživu. Co tyto domněnky a přesvědčení vyvolalo? Zpěvák měl totiž na Valentýna vydat desku Say 10. Když se ale na kalendáři objevilo datum 14. února, album nikde. Jenže i po Marilynovi se slehla zem. Ta se ale po třech měsících začala otřásat a na povrch vylezl Manson, spolu s ním i pravda ohedně nevydané hudby.

Deska nakonec změnila název na Heaven Upside Down, vyšla až 6. října a zpěváka zase po sérii nevydařených počinů (ok, The Pale Emperor není průser) ukázala ve skvělé formě. To samé se bohužel nedá říct o koncertním projevu, o čemž se 19. listopadu přesvědčili i fans v Praze. Kromě toho vloni MM stihnul pár videoklipů, frakturu nohy a vyhodit basáka Twiggyho.


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. O číslo nám napiště, rádi pošleme poštou.


Marilyn Manson F!



Marilyn Manson - Say10 (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení