#3 TOP události 2017: Black Sabbath pohřbeni, Ozzy je nesmrtelný

Vydáno: 03.01.2018 16:35 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíce? Z dlouhodobého hlediska určitě tahle. Po půl století na scéně skončili Black Sabbath. To však ale neznamená, že končí i Ozzy!
Po dlouhých 49 letech se uzavřela kapitola legendární skupiny Black Sabbath, která je často považovaná za zakladatele heavy metalu. A kde jinde ukončit kariéru, než v Geting aréně v Birminghamu, tedy ve městě, kde to všechno kdysi začalo. Právě tam 4. února dohrála poslední skladba setlistu "Paranoid" a kariéra Ozzyho party se stala minulostí.

Jenže Ozzy Osbourne zřejmě plánuje jít z pódia rovnou do rakve. Ihned po svém konci zkontaktoval své staré známé kolegy včetně kytaristy Zakka Wylda a ohlásil velký sólový návrat. Aby toho nebylo málo, zpěvák prý dokonce maká na novém albu! Ozzyho maličkost si budeme moci poslechnout i u nás. 13. června totiž dorazí s hvězdnými předskokany Hollywood Vampires a Jonathanem Davisem z Korn na letiště v pražských letňanech.


O Ozzym jsme psali v prosincovém Fakkerovi. (Ne)skutečný Ozzy Osbourne aneb story, kterou neznáte. Jak to bylo s veganským festivalem, který Ozzy založil? A proč dnes musí makat jak šroub v supermarketu? Jestli časák nemáte, napište nám o něj, rádi pošleme poštou.


Ozzy Osbourne F!



Black Sabbath - "Paranoid" from The End



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení