Denis Stoff rozkrývá, proč opustil Asking Alexandria

Vydáno: 07.12.2017 10:10 - Kristýna Doležalová

Drama v metalcorové bandě Asking Alexandria si pamatujeme všichni. Ze dne na den zpěváka Denise Stoffa nahradil původně singer Danny Worsnop a internet se začal plnit spekulacemi, co se vlastně stalo. Novou odpověď odkrývá Denis v rozhovoru pro časopis Rock Sound.
"Asking Alexandria neexistují, dokud mi nebude vráceno, co je mi dluženo," prohlásil Stoff koncem minulého roku, teď však tvrdí, že kapelu opustil kvůli rodinným důvodům. Odkazuje se na válečný stav na Ukrajině, odkud pochází, a neskutečný stres, který jeho rodina každý den musela prožívat. Proto přestal tourovat. Zbytek kluků bohužel nepočkal.

Kytarista Ben Bruce v té době tvrdil, že nikdo z nich, ani Denis ani zbytek kapely, nebyl šťastný, jelikož chyběla jakákoliv chemie. Zdá se však, že Stoff na rok s Asking Alexandria vzpomíná jedině v dobrém a kapelu dokonce přirovnávává ke svému domovu. Co se tehdy skutečně stalo, se už asi nikdy nedozvíme, a tak se zaměřme na hudbu.

Nová muzika je totiž na cestě! Stoff potvrdil, že momentálně v rukou drží minimálně jedno album, které lze vydat. Ačkoliv se zdá, že nebude tak tvrdé, jak bychom mohli čekat, neshazujme nic ze stolu předem a dejme Denisově novému projektu šanci. A čerstvý matroš chystají i kluci v i Asking Alexandria - nové album vyjde už 15. prosince.


ASKING ALEXANDRIA - Let it Sleep (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení