Crystal Lake premiérově v Česku. V létě na Fajtfestu!

Vydáno: 07.12.2017 16:20 - Petr Adámek

Po Amících Emmure a Francouzích Betraying the Martyrs tentokrát pořadatelé Fajtfestu natáhli chapadla až do Asie. Z japonského Tokya dorazí metalcorová sypačka Crystal Lake.
Crystal Lake fungují od roku 2002 a spolu s kapelami Crossfaith, Coldrain nebo Her Name In Blood patří mezi nejznámější japonský metalcorový export. Tým Fajtfestu ve spolupráci s BrainWave Production je do Česka přiveze úplně poprvé a půjde o jedinou exkluzivní show pro ČR během léta.

Pětice v čele s Kentaro Nishimurou má na pažbě šest studiových zářezů. Poslední nahrávka nazvaná True North vyšla koncem minulého roku. A je to luxusní palba. "Žádná monotónní lavina riffů a řevu, ale pořádně žánrově rozmáchlá koláž moderní core muziky. Blahem budou chrochtat nejen deathcoroví čuníci, ale i milovníci samplů a zvukových blbinek. Od metalcoru po heavy pop-punk a nazpátek, žádný nudný řetízák, ale totální žánrová centrifuga, při které se vám oběd v břiše míchá jak hadry v pračce," psal v recenzi alba Fakker. Těšme se!

Crystal Lake


Jubilejní desátý ročník FajtFestu proběhne 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky jsou k dispozici za 900 Kč přímo u pořadatele.


Crystal Lake - Apollo
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení