TOP koncerty 2018 (II.): kluby, kluby, kluby

Vydáno: 14.01.2018 12:10 - Mates Krč

Jak už jste určitě zaregistrovali v předchozím článku o koncertech na stadionech, příští rok bude - co se týče shows - opravdu nabitý. Jenže každý rocker a metalista by si měl občas odskočit nasát atmosféru do klubu. Malé prostory jsou kouzelné! Tady máte pár tipů.
CRADLE OF FILTH & MOONSPELL
kdy: 18. a 19. ledna
kde: Roxy, Praha a Garage, Ostrava
cena: 690 Kč / 690 - 890 Kč
proč dorazit: Strašáci Cradle of Filth přivezou nové album Cryptoriana - The Seductiveness of Decay. Kromě skupiny s dvojnásobnou českou stopou dorazí také portugalská ostřílená smečka Moonspell. Nenech si tuhle dvojitou parádu ujít!

Cradle of Filth poster
Plakát Cradle of Filth najdete v prosincovém Fakkerovi. O číslo nám napište, rádi pošleme poštou.


PERSISTENCE TOUR - HATEBREED, MADBALL, TERROR, POWER TRIP, BROKEN TEETH, BORN FROM PAIN, INSANITY ALERT
kdy:
24. ledna
kde:
Sono Centrum, Brno
cena:
956 Kč
proč dorazit:
A není to snad úplně jasné? Večer plný (nejenom) prvotřídního coru na jednom místě. Dejte si tuhle jízdu s Hatebreed, Madball, Born From Pain, Terror, Power Trip a dalšími. Rozhodně nebudete litovat!


ESCAPE THE FATE (support: Palisades, Set To Stun)
kdy: 4. února
kde: Futurum Music Bar, Praha
cena: 575 Kč
proč dorazit: Téměř přesně po dvou letech se na místo činu vracejí Escape The Fate. Tentokrát dovezou i singly "Empire" a "Do You Love Me" z alba I am Human, jenž vyjde pouhých dvanáct dní po pražském vystoupení a dost možná tak dostanete část desky předčasně ochutnat. Jen do toho!


CANNIBAL CORPSE (support: The Black Dahlia Murder, No Return)
kdy:
21. února
kde:
Palác Akropolis, Praha
cena:
715 Kč
proč dorazit:
Praha bude 21. února zahalená krví a brutalitou. Chcete toho být součástí? Vyražte na kultovní Canibal Corpse. Ti mají nové venku album Red Before Black a v zádech přivezou také další známou partičku The Black Dahlia Murder.


SEPULTURA (support: Obscura, Goatwhore, Fit For An Autopsy)

kdy: 24. února
kde: Masters of Rock cafe, Zlín
cena: 750 Kč
proč dorazit: Sepultura se po loňském vystoupení na Masters of Rock opět vrátí do Česka. I tentokrát fanouškům dokážou, že synonymem pro slovo Sepultura nemusí být nutně Max Cavalera, ale postačí si s výborným Derrickem Greenem. Jako support navíc dorazí rovnou tři další partičky - Obscura, Goatwhore a Fit For An Autopsy.


KORPIKLAANI (support: Arkona, Trollfest, Heidevolk)
kdy: 1. března
kde: MeetFactory, Praha
cena: 690 Kč
proč dorazit: Folkmetalová akce roku se pomalu blíží. Čtyřnásobná nálož houslí, harmoniky a kytar pohltí Prahu už první březnový den. Kde jinde si zazpívat na plnou hubu o vodce než na koncertu Korpiklaani? To jako důvod stačí. Ale flašku si radši neberte. 


BUTCHER BABIES
kdy: 9. března
kde: Nová Chmelnice, Praha
cena: 490 Kč
proč dorazit: Duo Heidi a Karla si po zrušeném koncertu v roce 2015 přijedou udobřit Prahu. A podaří se jim to zejména u mužské části publika. Ženy naopak budou muset držet své partnery zkrátka. Ale holky by chtěly zaujmout zejména hudbou, proto vloni vydaly desku Lilith, jež představí i živě.

Butcher Babies F!

Rozhovor s Butcher Babies a najdete v listopadovém Fakkerovi. O číslo nám napište, rádi pošleme poštou.



HEAVEN SHALL BURN & AUGUST BURNS RED (support: Whitechapel, In Hearts Wake)

kdy: 14. března
kde: Roxy, Praha
cena: 585 Kč
proč dorazit: Čtyři skupiny, tři světadíly, jeden klub. Tak bude vypadat Roxy v polovině března, neboť dorazí hvězdní Heaven Shall Burn spolu s August Burns Red a krýt záda jim budou navíc Whitechapel a In Hearts Wake. Všechny zmiňované partičky znají česká pódia velice dobře, což nasvědčuje tomu, že to bude opravdu divoká jízda!


TRIVIUM (support: Power Trip, Venom Prison)
kdy: 27. března
kde: Roxy, Praha
cena: 731 Kč
proč dorazit: Často opěvovaní Trivium dorazí po veleúspěšném roce 2017 do Prahy. Na programu bude zejména loňské album The Sin And The Sentence, která sklízí od svého vydání jen a jen chválu. A jinak tomu nebude ani 27. března v Roxy!


AVATAR (support: Hellzapoppin, Old Kerry Mckee)

kdy: 2. dubna
kde: Lucerna Music Bar, Praha
cena: 750 Kč
proč dorazit: Avatar přijedou vzdát hold svému králi i do Prahy! Zažijete pouť po zemi Avatar Country, jež přijedou šašci spolu s novým albem představit. Pokud máte tuhle partičku rádi, sledujete dobrodružné filmy nebo čtete romány, je tohle akce přesně pro vás!


INFECTED RAIN (support: Up!Great)
kdy: 29.dubna., 2., 3. a 4. května
kde: Valašské meziříčí, Divadlo pod lampou - Plzeň, Barrák - Ostrava, K2 - České Budějovice
cena: 200 - 300 Kč
proč dorazit: Moldavská partička Infected Rain v čele s příjemnou Lenou Scissorhands se i letos několikrát vrátí do Česka a ještě více rozšíří svou fanouškovskou základnu. Pokud jste to nestihli vloni, i tentokrát budete mít možnost otestovat nejnovější album 86 naživo.

Infected Rain F!

Rozhovor s Infected Rain najdete v listopadovém Fakkerovi. O číslo nám napište, rádi pošleme poštou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení