Dvojnásobný rozvrat osobního života u Slipknot. Corey a Jim si vloni prošli rozchodem

Vydáno: 11.01.2018 14:05 - Mates Krč

Hned dvojitá porce informací se na hardcore fanoušky Slipknot nahrnula přelomem roku. Corey Taylor a Jim Root ukončili své dlouholeté vztahy. Co se stalo?
Už jsme tak nějak zvyklí, že od Coreyho Taylora se dozvíme úplně vše, co bychom chtěli a možná i nechtěli. Tentokrát se nám však svěřil až s desetiměsíčním spožděním. Na svém Twitteru totiž přiznal, že už téměř rok nežije s manželkou Stephanie Luby. "Nejsme spolu už deset měsíců. Naopak jsem před několika měsíci začal nový vztah. Moji přátelé to vědí, teď to víte už i vy," svěřil se zpěvák. Novým objevem je podle všeho Alicia Dove, členka taneční skupiny Cherry Bombs, která nedávno odjela se Stone Sour a Steel Panther tour.

A když Corey, tak i Jim Root! Ten se zase po třinácti letech rozešel se zpěvačkou Lacuna Coil Cristinou Scabbia. Ta se o svém těžkém roce rozepsala zase na Facebooku. "Rok 2017 byl pro mě nesmírně obtížný. Stalo se moc věcí. V rozmezí několik měsíců jsem přišla o oba své rodiče, dvě osoby, které mě milovaly, podporovaly a udělaly ze mě to, co jsem dnes. Zároveň po třinácti letech skončil můj vztah, jenž byl dlouhou dobu součástí mě a mého srdce," rozpovídala se o rodině a Jimovi Cristina Scabbia.

Přejeme všem třem zúčastněným to nejlepší a doufáme, že se jim bude hudebně, ale i v osobním životě, dařit.



Slipknot - The Devil In I [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení