Případů přibývá. Ze sexuálních prohřešků jsou nařčení členové Suicide Silence a Pierce The Veil

Vydáno: 26.11.2017 10:50 - Mates Krč

Ze světa filmu se téma "sexuální zneužívání" přesunulo také do hudební branže. Po polských Decapitated, kteří trestu neuniknou, přibývají na seznam "zlých" hudebníků také zpěvák Suicide Silence a bubeník Pierce The Veil.
V případě zpěváka Eddieho Hermidy ze Suicide Silence jde o nařčení ze strany rakouské fanynky Vereny Celis, jež byla údajně "emočně a sexuálně manipulována". Podle jejího vyjádření začalo vše v době, kdy jí bylo sedmnáct let a Hermidovi dvaatřicet. Frontman si prý chybně myslel, že je dívce osmnáct a začal jí posílat hanbaté fotky, načež požadoval na oplátku ty její. "Po pár týdnech komunikace mi dal snapchat a začal posílat obnažené fotografie. Z nějakého důvodu si myslel, že je mi osmnáct a já neměla odvahu napsat, že není. Snažil se mě zmanipulovat, abych mu také něco poslala. A víte, když váš idol chce fotky, tak mu je prostě pošlete," rozpovídala se dívka. Nic z toho Eddie nepopřel, poznamenal však, že by v žádném případě intimní konverzaci s fanynkou nenavázal, kdyby věděl, že není plnoletá.

Ve stejný čas se snesla dokonce dvě obvinění na hlavu bubeníka a zakládajícího člena Pierce The Veil Mikea Fuentese. Na twitteru zveřejnila jedna slečna zprávu, že v době, když ji bylo pouhých šestnáct let a bubeníkovi třiadvacet, se s hudebníkem setkala na vystoupení Anaheimu, navázali kontakt a od té doby si psali. Když se holka později přiznala, že jí je pouhých šestnáct, dostalo se jí odpovědi: "Ha, to mi vůbec nevadí baby!" a jejich komunikace pokračovala, načež vyvrcholila sexem na jednom z vystoupení na Warped Tour v roce 2008. Zanedlouho se ozvala další slečna, jež tvrdí, že se se svým idolem setkala v patnácti letech na show Pierce The Veil, vyměnili si čísla a o pár týdnů Fuentes dívce napsal: "Mám na tebe otázku. Nechtěla bys mi poslat fotky?", holka tak poslala hudebníkovi fotografii svého vysmátého obličeje, načež ji přišla odpověď, že by chtěl jiné fotky. V ten moment prý společnou konverzaci ukončila.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení