Zpěvák Brand New Jesse Lacey byl obviněn ze sexuálního obtěžování

Vydáno: 17.11.2017 10:35 - Kristýna Doležalová

Sexuální obtěžování je téma n°1 letošního roku. Boji proti tomuto násilí se věnuje například i nyní probíhající kampaň #metoo. Důkazem, že i špína vyhrabaná po téměř 15 letech může zkazit kariéru, je zpěvák punkrockových Brand New, Jesse Lacey.
Zpěvák čelí obvinění dívky, která na facebooku tvrdí, že si od ní před patnácti lety nechával posílat nahé fotky. V té době mělo být dívce 15 a muzikantovi 24. Lacey s ní prý manipuloval, vyžadoval fotky v různých pózách a oblečení a nutil ji sledovat ho při masturbaci, k čemuž má i údajné screenshoty. Po tomto prohlášení se začaly přidávat další ženy s podobnými zážitky a zkušenostmi.

Přiznáním k veškerým špatnostem nechť nám slouží sáhodlouhá omluva umístěná na facebookový účet kapely. Lacey si dobře uvědomuje svých chyb i počtu lidí, kterým ublížil, mimo jiné se omlouvá i své manželce a rodině.

Kapela, jež ohlásila na konec příštího roku rozchod, byla nucena zrušit svou nadcházející tour. Ačkoliv bylo frontmanovo chování bylo neomluvitelné, je správné začat vyhrabávat špínu po takové době?


Brand New - The Quiet Things That No One Ever Knows



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení