Five Finger Death Punch odpálil své ostře sledované tour

Vydáno: 11.11.2017 11:20 - Mates Krč

Jedním z hlavních otazníků byl zejména stav frontmana Ivana Moodyho, který po problémech s alkoholech nastoupil na léčbu. Přátelé, vše je na té nejlepší cestě a Ivana brzy přivítáme i v Praze!
První zástávkou pro Five Finger Death Punch byla Moskva, kde se kapela i s Ivanem představila 9. října a předvedla se v té nejlepší formě. Zpěvák dokázal, že si místo mezi svými kolegy zaslouží.

Dalším navštíveným místem pro tuhle pětiprsťáckou partičku budou finské Helsinky, švédský Gothenburg a Stockholm, norské Oslo, dánská Kodaň, poté se skupina přesune na čtyři po sobě jdoucí koncertz v Německu a už po nich se dočkají i čeští fanoušci, když Five Finger Death Punch vystoupí 26. listopadu v pražském Foru Karlín.

Fanoušci z celé Evropy budou mít exkluzivní možnost poslechnout si novou skladbu "Trouble", jež je jako jedna ze dvou novinek součástí výběrové desky A Decade of Destruction, která celá vychází 1. prosince.

Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho z chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete v listopadovém Fakkerovi. K mání od 1. listopadu. Najděte si svůj nejbližší krám, kde časák seženete. O tři čísla zadarmo můžete soutěžit už teď na fanouškovské FB stránce kapely.

Už 26. listopadu se Five Finger Death Punch představí v Praze spolu s In Flames a Of Mice & Men. Máte už lístky?


Five Finger Death Punch F!
Five Finger Death Punch F!
Five Finger Death Punch F!


Five Finger Death Punch - "Trouble" (Lyric Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení