Marilyn Manson dostává kouř kvůli zbrani na pódiu. On sám se brání

Vydáno: 08.11.2017 13:25 - Kristýna Doležalová

Marilyn Manson se stal novodobým synonymem skandálu. Fanoušci jsou zvyklí na kdeco, ale co vyvedl tentokrát?
Náš známý a všemi milovaný provokatér opět rozvířil vody médií, když během svého vystoupení na Knotfestu (vide najdete na konci článku) použil mikrofon ve tvaru zbraně. Ano, klukovina, tvz. Mansonovina. Snad jen kdyby právě San Bernardino nebylo místem, kde před téměř 2 lety zemřelo 15 lidí a dalších 20 bylo zraněno během krvavého útoku. Říkáte, že to je na prd náhoda, ale tak stane se? Asi i ano, kdyby to nebyly pouhé dny, kdy v ne až tak dalekém Texasu bylo zastřeleno dalších 26 lidí.

Zpěvák se později pokusil vše rozumně a racionálně vysvětlit - prý chtěl vyjádřit, jak se pro nás v současné době stal pohled na zbraně normálním a jak snadné je se k poloautomatické zbrani dostat. Odpůrci si stojí za svým; takového maniaka by prý podporovali jen idioti. Tak schválně kolik se nás 19. listopadu v Tipsport Areně sejde. Už máte lístek?

Špatný načasování Marilyne, do fanoušků se nestřílí ani falešnou zbraní. Na druhou stranu, to se ještě opravdu najde něco, co nás u něj překvapí?


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete v říjnovém Fakkerovi. A plakát k tomu. O číslo nám napiště, rádi pošleme poštou.



Marilyn Manson F!

Marilyn Manson F!

Marilyn Manson F!



Marilyn Manson wields fake rifle at San Bernardino concert


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení