Důchod se nekoná. Ozzy Osbourne dorazí v létě do Prahy

Vydáno: 06.11.2017 10:20 - Petr Adámek

Letos v zimě Black Sabbath nadobro ukončili koncertní putování. Kariéra Ozzyho Osbourna ovšem pokračuje dál. Příští rok oslaví 50 let na scéně světovým turné, přičemž 13. června se zastaví i v Praze.
Ozzy Osbourne vystupuje už pět desetiletí a toto výročí oslaví světovým koncertním turné Farewell World Tour. To se nejspíš protáhne až do roku 2020 a bude zřejmě poslední, kterou tato rocková ikona podnikne. Ozzy však nevyloučil, že v budoucnosti vystoupí na vybraných koncertech. "Lidé se mě stále ptají, kdy že to půjdu do důchodu," říká Ozzy. "Tohle bude moje poslední světové turné, ale nemůžu říct, že ještě tu a tam nevystoupím."

Ozzyho koncertní kapelu tvoří jeho dlouholetí spolupracovníci Zakk Wylde (kytara), Blasko (basová kytara), Tommy Clufetos (bicí) a Adam Wakeman (klávesy).

Jako vzácný host vystoupí superskupina Hollywood Vampires, jež vznikla v roce 2015 a u jejího zrodu stály takové veličiny rockové hudby jako Joe Perry (Aerosmith), Alice Cooper nebo herec Johnny Depp. Skupina, která ve své tvorbě oslavuje rockové vzory 70. let minulého století a jejich tvorbu, vydala ve stejném roce i stejnojmenné album, na kterém si zahostoval například i Paul McCartney nebo Dave Grohl z Foo Fighters.

Koncert se uskuteční na letišti v Praze - Letňanech. Vstupenky v sítích Ticketpro a Ticketportal zakoupíte od 9. listopadu v cenovém rozpětí 1490 - 1950 Kč.

Ozzy Osbourne - "Mama, I'm Coming Home"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení