AUDIO: Ivan Moody nestojí o trable. Trable stojí o Ivana Moodyho

Vydáno: 30.10.2017 15:50 - Petr Adámek

Marilyn Manson v jednom svém songu pěje "Nemám rád drogy, ale drogy maj rády mě." Ivan Moody je na tom prý podobně, pokud jde o trable.
"Nestojím o trable, ale trable stojí o mě." Sdělení textu nové a parádně šlapající pecky "Trouble" (poslechněte si ji na konci článku) je jasné a všeříkající. Je to Ivanovo pokání? Nebo výmluva? Ať je to jakkoliv, po týdnech a měsících problémů s alkoholem a následným léčením, je Ivan, zdá se, opět v super formě.

Song "Trouble" bude otevírákem chystaného bestofka A Decade of Destruction, které se objeví 1. prosince. Kompletní tracklist bude vypadat takto: Trouble, Gone Away, Lift Me Up, Wash It All Away, Bad Company, Under And Over It, Wrong Side Of Heaven, House Of The Rising Sun, I Apologize, The Bleeding, Jekyll And Hyde, Remember Everything, Coming Down, My Nemesis, Battle Born, Far From Home. Zároveň kapela na příští rok přislíbila nové studiové album.

Velký text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho z chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete v listopadovém Fakkerovi. K mání od 1. listopadu. Najděte si svůj nejbližší krám, kde časák seženete. O tři čísla zadarmo můžete soutěžit už teď na fanouškovské FB stránce kapely.

Už 26. listopadu se Five Finger Death Punch představí v Praze spolu s In Flames a Of Mice & Men. Máte už lístky?


Five Finger Death Punch F!
Five Finger Death Punch F!
Five Finger Death Punch F!




Five Finger Death Punch - Trouble


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení