VIDEO: Pierce The Veil se vzhlédli v devadesátkových videoklipech

Vydáno: 15.10.2017 10:00 - Kamila Ungerová

Vloni v květnu vydali Pierce The Veil své čtvrté studiové album Misadventures. Od té doby prakticky nepřetržitě sklízejí ze všech stran pozitivní ohlasy, jež vyvrcholily během předávání amerických Alternative Music Press Awards. Kluci totiž obdrželi sošku za nejlepší desku roku.
A převálcovali dokonce i Architects s jejich famózním počinem All Our Gods Have Abandoned Us. V návaznosti na úspěch Misadventures tak Pierce The Veil natočili videoklip i ke skladbě "Today I Saw The Whole World". Režie se ujal ostřílený Dan Fusselman (Neck Deep, August Burns Red, A Day To Remeber). 

S kapelou ostatně nespolupracoval poprvé. V minulosti s Pierce The Veil stvořil videa ke skladbám "Dive In" (Misadventures) či "Bulls In The Bronx" (Collide with the Sky). V případě natáčení "Today I Saw The Whole World" se zpěvák a kytarista Vic Fuentes vzhlédl v devadesátkových videoklipech MTV, na kterých vyrůstal. 

"Všechny své nejoblíbenější videoklipy bych natočil na VHS kazetu a koukal na ni stále dokola a dokola, dokud by se neopotřebovala. Naše nové video je inspirováno několika umělci, které jsem tehdy miloval - Marilynem Mansonem, Beastie Boys, Cypress Hill. A tenhle devadesátkový styl videoklipů jsme chtěli použít, abychom vizuálně vyjádřili text i zuřivost skladby." 



Pierce The Veil - Today I Saw The Whole World




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení