Terror Universal vyrukují v lednu s debutovým albem

Vydáno: 13.10.2017 07:22 - Kamila Ungerová

Horor metalová sebranka Terror Universal se vyžívá v tajnůstkaření. Jejím jediným doposud oficiálně odhaleným členem je totiž bubeník ll Niño Dave Chavarri. V nadcházejících měsících ale možná vyplavou na povrch identity dalších členů. Čtyřka na leden chystá debutové album!
Úzkostlivě střežené identity nejsou v hudební branži ničím novým... Proto ani přezdívky šílenců z Terror Universal - Plague (zpěv), Massacre (bicí), Diabolus (baskytara), Thrax (kytara) - na první pohled nikoho nezarazí. Zajímavějšími se staly až v momentě, kdy vyplavalo na povrch, že Terror Universal vedle Davea Chavarri z ll Niño nejspíš tvoří i další známí muzikanti. 

Jsou to snad ti, které sama kapela označuje na debutové desce za hudební hosty? V tuto chvíli se jedná jen o spekulace, nicméně jmenovitě si Terror Universal na svůj nadcházející počin "Make Them Bleed" pozvali baskytaristy Johna Moyera (Disturbed, Art Of Anarchy, ex-Adrenaline Mob) a Tonyho Campose (Fear Factory, ex-Static X, ex-Ministry, ex-Soulfly). 

Debutovou desku "Make Them Bleed" vyhlížejte 19. ledna 2018. 



Terror Universal - Welcome To Hell (Official Lyric Video)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení