Kdo se bojí, nesmí do Prague Fear Housu!

Vydáno: 10.10.2017 17:35 - Redakce

Navštivte historické sklepní prostory, kde tehdejší pan Vodička v letech 1583 ve svém strašlivém řeznictví podřezával hříbátka pro kultovní obřady. Prague Fear House otevírá své pekelné brány.
Za období druhé světové války zde Karl Hermann, tehdejší člen Černých rytířů SS tajně ukrýval manželku s dcerou, které byly židovky a také kvůli pokusům si do těchto sklepení tahal psychicky narušené či válkou zatoulané lidi, na kterých páchal chirurgické pokusy, které by měly jeho ženu a dceru zbavit židovských rasových znaků. Toto testování se ale brzy zvrhlo v čistě sadistické divadlo a krvavé rituály prolnuté mučením, řevem a nesmírnou bolestí trpících obětí.

Prague Fear House


Krvavé lázně a nepředstavitelné sadistické trýznění zajatých osob podle všeho skončily až na konci roku 1945, kdy se od té doby do těchto prostor nedostala živá duše...Až teď. Právě vy... Prohlédněte si tato místa a pocítite na vlastní kůži hrůzostrašný příběh Karla Hermanna a jeho obětí. Všechny informace najdete na webu Prague Fear House.

Prague Fear House

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení