Evanescence míří do Prahy. S sebou si přivezou symfonický orchestr

Vydáno: 02.10.2017 10:25 - Redakce

Se symfonickým orchestrem a chystaným albem Synthesis, které bude obsahovat nejoblíbenější písně v nových aranžích, vystoupí Evanescence 17. března v pražském Kongresovém centru.
Synthesis je čtvrtým studiovým albem, které skupina vydává. Kromě starších oblíbených písní má obsahovat i dvě zcela nové skladby, které Evanescence na turné představí za doprovodu plnohodnotného orchestru. Nahrávku produkovali bubeník Will Hunt a skladatel a aranžér David Campbell známý mimo jiné pro spolupráci s Justinem Timberlakem, Muse, Adele, Michaelem Jacksonem a dalšími.

"Tenhle projekt pro mě opravdu hodně znamená. Pod zvukem bubnů a kytar je v naší hudbě nesčetně vrstev," říká zpěvačka Amy Lee. "Spolupráce s Davidem Campbellem nakonec vyústila v předělání písní do úplně nových aranží, nejen co se smyčců, komplikovaného programování a experimentování týče. Bude to naše první turné s orchestrem a já jsem tak nadšená, že se to děje. Soustředím se hlavně na vokály, emoce a příběh, který jsme v průběhu let vytvořili. Mám také radost z nového materiálu - kromě dvou nových skladeb jsou tam také opravdu krásné instrumentální momenty. Celá věc proudí jako jeden velký dynamický soundtrack," doplňuje.

Předprodej vstupenek v cenovém rozmezí 890 - 2290 Kč bude zahájen v pátek 6. října v 10 hodin v síti Ticketstream.


Evanescence - Imperfection



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení