Seznamte se s kapelami, které zahřmí na akci Night of Suicide Angels

Vydáno: 17.09.2017 10:50 - Dominik Šidlo a Petr Adámek

Poslední zářijový den proběhne v pražském Rock Café charitativní akce Night of Suicide Angels. Co jsou holky ze Suicide Angels zač, víte dobře z našeho časáku. A jak to bude s muzikou?
Pokud o Suicide Angels slyšíte poprvé, měli byste vědět, že jde o potetované krásky, které lehce odhalené pózují před foťákem, přičemž výtěžek ze svojí činnosti dávají na charitu. Smyslem zářijového večírku je křest kalendáře na rok 2018 a hodně pestrý bude i doprovodný program. Kromě pole dance, spousty aktivit ohledně tetování a pohledu na sexy slečny, se totiž můžete těšit na čtyři metalové kapely.

Unaffected Evolution (progressive-metal)

Původně metalcorová kapela z České lípy funguje deset let a postupem let stále víc směřuje experimentálnějším a progresivnějším směrem. Venku mají jedinou plnohodnotnou desku Stumps (2015), do svého playlistu ale postupně zařazují novinky z očekávaného alba, jehož obrysy se začínají postupně rýsovat. Tvorba Unaffected Evolution je neuchopitelná, osobitá a maximálně podmanivá.

 
Unaffected Evolution - Stumps


Sunset Trail (nu-metalcore)

Jedna z ikon moderního metalcoru na české scéně. Ze všech zúčastněných jsou zřejmě hudebně nejzkušenější, projeli polovinu Evropy (Velká Británie, Rusko, Pobaltí) v tuzemsku navštívili třeba Rock for People nebo Fajtfest. V říjnu dokonce budou mít tu čest předskakovat americkým Bad Omens v Ostravě a Brně. Na kontě mají jedno plnohodnotné album Revealing a k tomu dvě EPčka St. Mistress a Serpents.

 

Sunset Trail - Serpent in Me


Crippled Fingers (hardcore)

Nekompromisní kapela, která svými vlastními slovy "sere na trendy" a tvoří podle toho, jak to v dané situaci zrovna cítí. Momentálně jim strunami běhá hlavně jejich deska z roku 2016, která nese název Mass of Terror, která po releasu sklidila slušný úspěch. Právě na ní můžeme také slyšet hosty z kapel Backfist a Pro-Pain, takže si udělejte svůj obrázek, o jak moc zaryté hardcore borce jde. 

 
Crippled Fingers - Ignorance

 
Daerrwin (post-black metal)

Mladá kapela, která svůj žánr označuje jako post-black metal. Pokud netušíte, co si představit, zkuste název blackcore. V podstatě je to ale jedno, protože hlavním prvkem při živáku je destrukce všeho okolo. Na emoce nebo na nějaké větší významy sere pes. Nejdůležitější na tom všem je přece fakt, že to hraje tvrdě a nahlas.

 
Daerrwin - Cesta (LIVE)


Výtěžek ze vstupného i z prodeje kalendáře půjde Kubíkovi Novotnému, kterému byla diagnostikována akutní lymfoblastická leukémie. Více informací tady.


Pokud máte Prahu z ruky, můžete se dostavit na brněnskou verzi této akce. Ta proběhne 4. listopadu v Mersey klubu a o doprovod se postarají kapely Crouch, Brighter Than A Quasar, Step To The Crowd a Deform.
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení