The Snuff versus USA (IV.) - Zlatý český ručičky!

Vydáno: 13.09.2017 12:40 - Redakce

Poslední den ve studiu House of Blues. Dělají se finální revize songů a všem nám z toho už trochu jebe. Nálada trošku ponurá, jak kvůli fakt hnusnýmu počasí, tak už i kvůli tomu, že nám to zejtra letí zpátky do Prahy. Všichni jsme se shodli, že bysme tu klidně ještě pár tejdnů zfleku zvládli. Ale nedá se nic dělat...
Celkově to tu pro nás byl obrovskej zážitek a zkušenost a myslím si, že jsme tu Česku rozhodně neudělali žádnou ostudu. Lidsky i profesionálně jsme si se všema sedli na výbornou. Byla to na jednu stranu fakt docela makačka, ale každej jsme si to stejně užili plnejma douškama a na tenhle trip rozhodně nikdy nezapomeneme.

Skvělej feedback tu získala i nová česká značka custom kytar Badstroke Guitars, na který se všechno nahrávalo (včetně basy). V místním kytarovým servisu, kam si chodí seřizovat kytary snad celej Nashville, dokonce říkali, že něco takovýho ještě v životě neviděli a uznale pokyvovali hlavou. Zlatý český ručičky!

The Snuff - USA
Zlatý český kytary. Teda ručičky


V dalších týdnech nás budou čekat pravděpodobně ještě drobný úpravy v mixu a mastering, což se bude řešit už na dálku z Česka. No a pak to nejdůležitější - všechno před vydáním do puntíku připravit. I když už jsme na vypuštění EP natěšený, nechceme nic uspěchat a proto tu ani nebudeme střílet od boku nějaký deadline. Nevydali jsme nic novýho přes tři roky, takže teď už nás pár měsíců navíc nezabije, hehe.

Celej tenhle "American Dream" jsme zaznamenávali na kameru, takže v bližší době se můžete těšit alespoň na krátkou video-rekapitulaci, která bude vlastně i takovym trailerem jak k samotnýmu EP, tak k plnohodnotnýmu dokumentu, kterej z toho vznikne.

The Snuff - USA
Jak držíš to pádlo?


Díky všem, co náš trip sledovali a drželi nám palce a zároveň díky Fakkerovi, že jsme mohli jeho prostřednictvím vypustit do éteru naše dojmy. Snad vás to bavilo a určitě se zase budeme brzo hlásit!


text: Tomáš Kučera


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení